View Post

Чување информации

Канцеларијата е местото каде што ги складирате сите писмени информации и документацијата за вашиот бизнис. Многу е важно овие нешта уредно да се чуваат заедно, така што персоналот од од …

View Post

ФИТР – Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ     Преку Инструментот за поддршка на ФИТР – Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“.     Врз основа на …