View Post

Објавен јавниот повик за млади земјоделци

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (АФПЗРР) го објави јавниот повик за мерката 113 Поддршка за поттикнување на земјоделското производство, стои во соопштението. Од 10 февруари до …

View Post

ФИТР – Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ     Преку Инструментот за поддршка на ФИТР – Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“.     Врз основа на …