View Post

Oпис на бизнис план: Индустрија

Креирање на ефикасен бизнис план Извадена содржина од  American Express® OPEN Small Business Nerwork Започнете го вашиот бизнис опис со краток преглед на индустријата на која ќе се натпреварувате. На …

View Post

Опис на бизнис план: Цени

Креирање на ефикасен бизнис план Извадена содржина од  American Express® OPEN Small Business Nerwork Дискутирајте што ќе наплаќате за вашиот производ или услуга и како ќе ја добиете цената. На пример, …

View Post

Опис на бизнис план: Вашата компанија

Креирање на ефикасен бизнис план Извадена содржина од  American Express® OPEN Small Business Nerwork Дискусијата за вашата компанија треба да започне со изјава за вашата мисија – една или две …

View Post

Опис на бизнис план: Позиционирање

Креирање на ефикасен бизнис план Извадена содржина од  American Express® OPEN Small Business Nerwork Позиција е вашиот идентитет на пазарот: како сакате пазарот и вашите конкуренти да го гледаат вашиот …