View Post

SEO – Алатки кои може да се користат

Во оваа кратка презентација на најважните алатки (бесплатни) кои можете да ги користите и комбинирате за целиот овој SEO процес кој го опфативме досега. Ова не се единствените алатки кои …

View Post

Објавен јавниот повик за млади земјоделци

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (АФПЗРР) го објави јавниот повик за мерката 113 Поддршка за поттикнување на земјоделското производство, стои во соопштението. Од 10 февруари до …

View Post

Даночна регулатива

Закон за даночна постапка линк до законот Закон за данокот на личен доход линк до законот Закон за данокот на додадена вредност линк до законот Закон за враќање на дел …

View Post

ABC Анализа – 80/20 правило

ABC – анализа дава брз и едноставен преглед на асортиманот во еден малопродажен објект или големопродажен бизнис. Но, може да се користи и во сите подрачја на Вашиот бизнис кога …