Адреса

ПРОЕКТ: Паметна алатка за управување со бизнис
Здружение КОЦКА Институт за обуки
Кукушка 4А, 1000 Скопје, Македонија
+389 2 2460876
info [at] kocka.mk

[contact-form-7 id="831" title="Контакт форма"]